Facebook, Hemsida och blogg – Alla vägar leder till…

Det sjuder av aktivitet hos oss på Cohero, även om det kanske inte syns här på vår hemsida och blogg ännu. Vi är glada och stolta över att så många är intresserade av våra processverktyg, framför allt samarbetsspelet, detta innan vi ens har hunnit med en officiell lansering av det. Det testspelas till höger och vänster och genom andras blickar på spelet får vi själv upp ögonen för nya intressanta aspekter som vi inte tänkt på innan.

Allt detta innebär också att vår bild av oss själva och det vi vill bidra med till världen också är i förändring. Hemsidan är därför och kommer en under en period fram över byta skepnad lite till och från. Precis som med spelet vill vi testa oss fram till en form som fungerar och känns rätt och vara lyhörda för våra kunder och intressenters behov och önskemål.

Cohero har även en Facebook sida, där vi är mer aktiva med att skriva om oss själva och sådant som vi tycker är intressant och viktigt. Här är det också lättare att ge sig i kast med diskussion och dialog med oss.

Sök på ”cohero” inne i Facebook och klicka på vår logga så hittar du oss.

Publicerad i Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*