Cohero: en ständig utvecklingsprocess

Cohero är en metod och en serie verktyg utvecklade för att kunna användas i olika typer av organisationer. Vi är nu  i en utvecklingsfas där vi börjat testa våra verktyg ute i olika organisationer. Varje gång vi gör detta upptäcker vi något nytt som sedan påverkat det fortsatta utvecklingsarbetet med Cohero, ett utvecklingsarbete som vi varken vill eller tror att det finns ett slut på. Vi är helt enkelt väldigt förtjusta i att utveckla och förbättra våra processverktyg.

Cohero kommer tack och lov aldrig bli färdigt, våra processverktyg kommer att vara i ständig utveckling och vi kommer att utveckla fler än det spel och den webstödda seminarieserie som är vår produktportfölj i nuläget.  I nuläget sker denna utveckling med en rasande takt, så hög takt att vi inte riktigt har hunnit med att utveckla, hemsida, bloggar och våra kanaler i alla olika sociala medier. Vi förstår dock att detta är viktigt och vi har nu lovat varandra bättring på detta område. Från och med nu kommer mer fokus att läggas på detta.

På den här bloggen kommer vi att publicera olika cohero relaterade tankar och nyheter i både text och videoformat. Om det är något särskilt som ni undrar om eller som intresserar er, ställa gärna frågor i kommentatorsfälten så lovar vi att svara på dem.

Publicerad i Utveckling

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*